Planul pe 2014

   Desi am spus in repetate randuri ca nu este bine sa iti planuri,acum situatia este alta.Probabil am mai spus si ca este bine sa tii un jurnal cu tot ce merita tinut minte de acum incolo.

   Avand in vedere aceste aspecte,ceea ce va propun este sa realizati o lista cu ce vreti voi sa "realizati" in anul 2014.Mai mult decat atat,vreau sa va ganditi si cum veti face acele lucruri.
 
   Daca ar fi sa insiruiti o gramada de obiective,fara sa va ganditi macar la felul in care le veti face,nu faceti decat sa consumati o foaie de hartie pe care, dupa ceva timp,o sa fie pierduta sau aruncata.Simpla meditare asupra acelor teluri va face sa ganditi pentru solutionarea respectivei probleme si cu aceasta ocazie,o sa va ramana in minte toata lista.


  Nu imi ramane decat sa va urez  ca in noul an sa nu uitati de voi,sa lucrati mai mult la dezvoltarea voastra personala deoarece acest lucru nu are niciodata un final,trebuie sa iesi pe campul de lupta si "sa te bati" pentru a capata experienta.In acest "camp al muncii" trebuie sa lucrezi dupa sistemul : Trial and error.

                                 
                                                                                                                                             A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu