Texting-The right way

    Din pacate sau din fericire traim intr-o lume foarte dinamica din punct de vedere al comunicari.Sunt nenumarate mijloace in ziua de azi,pe langa batranul apel telefon,cu care putem interactiona cu cineva aflat la distanta.

    Nu am sa va vorbesc despre istoria comunicare si cum s-a dezvoltat aceasta.Am sa ma rezum la a va vorbi despre cea mai folosita si cea mai rapida metoda de comunicare a zilelor noastre : mesajele.

   Fie ca utilizezi Facebook,Viber,Whatsapp,Kik,Sms-uri...aceleasi principii sunt aplicate.


    Unul din minusurile majore pe care le-a adus Facebook-ul societatii este reducerea la aproape 0 a necesitatii unui barbat sa cunoasc femei in viata reala(cand aceasta nu are poze doar de la sani in sus).Atingand un buton foarte puternic in psihicul omului(lenea),acest mijloc de comunicare ar putea inlocui complet viata in lumea reala daca ar servi si mancare.In asa fel incat sa nu mai fie deloc nevoie sa ne despartim de el.


Expresii ca "Ce sa ii zic?", "Cum ma bag in seama cu ea?" sau "De ce naiba nu raspunde?" apar mai des in mintea barbatilor decat orice altceva in unele cazuri.In randurile de mai jos am sa va raspund la aceste intrebari si poate la mai multe.

"CUM MA BAG IN SEAMA CU EA?!" -Cea mai chinuitoare intrebare a celor care "agata" pe Facebook


Raspuns: Orice chestie care iti vine prin minte natural si fara stres e buna.Toata ideea e sa obtii un raspuns.Nu conteaza care e ala.Tine minte:poti intoarce orice situatie in favoarea ta. Daca tu crezi ca ceva e amuzant atunci spune-o.Daca primesti un raspuns sictirit sau e o persoana care nu crede ca ai fost amuzant si eventual vorbeste urat cu tine...FELICITARI!Tocmai ai castigat mult timp pe care l-ai fi pierdut incercand sa iti omori creierii cu replici perfecte pentru respectiva domnita.Ai gasit pe cineva care nu rezoneaza cu tine.

Idee: Trebuie sa te diferentiezi de valul de frustrati/tristi sau tipi fara viata personala.Ma refer la replicile de cocalar analfabet si mai ales la acele "Heey...ce faci?"...."Buna.Ce faci?".Aceste expresii nu au niciun fel de substanta.Nu provoaca un raspuns din partea tipei.In fond,de ce ar vrea cineva care nu te cunoaste sa iti zica ce face?Nu are nicio relevanta pentru ea.

Daca nu esti genul de persoana amuzanta si care are un simt al umorului dezvoltat(ar fi nevoie sa fii totusi,ti-ar face viata mult mai placuta in general),iti recomand sa te uiti pe profilul tipei respective si sa vezi daca gasesti ceva care rezoneaza cu tine.Poate e genul care calatoreste,poate ii place pictura,e genul aventuros,posteaza chestii de pe bloguri misto etc.Incearca sa atingi aria ei de interes/placeri.

NOTA:De la inceputul anului 2015 am renuntat complet la a adauga in lista de prieteni femei fara sa le cunosc in prealabil.Unul din motive ar fi motivarea si mai puternica sa cunosc persoane noi doar face to face. Plus mult timp pe care il castig.Asadar,puteti urma si voi exemplul meu si sa priviti toata treaba ca o provocare personala.

      CEA MAI IMPORTANTA REGULA ATUNCI CAND SOCIALIZEZI PRIN MESAJE


Multi dintre cei care practica acest sport nu au nici macar idee de ce fac tot ceea ce fac.Care e scopul final in tot schimbul de mesaje cu o persoana cu care nu te-ai vazut la ochi? Ghici ciuperca ce-i?:))

Exact.Scopul principal atunci cand vorbesti cu o tipa prin mesaje este sa planifici si sa faci posibila intalnirea cu ea in real life.Nimic mai mult,nimic mai putin.Nu incerci sa o farmeci prin felul tau imaculat de a scrie si prin gramatica frumoasa.Nu vrei sa ii trimiti post-uri haioase de pe 9gag.Nici vorba.Tu vrei sa ajungi cu tipa respectiva intr-un candru mult diferit.Vrei sa o tii de mana,sa ii simti mirosul de parfum,sa ii admiri frumusetea si in cele din urma: Sa o faci sa iti strige numele "wink wink".

Am o veste proasta pentru tine: Niciodata nu ai sa reusesti sa aduci interactiunea ta cu o femeie la un nivel atat de avansat prin intermediul mesajelor.Never ever.Decat daca e profesionista in asa ceva si iti cere bani inainte de toata afacerea asta .In USA,un PIMP numeste un client al unei escorte :Trick-persoana care plateste pentru ceva ce ar trebui sa aiba pe gratis a.k,a Sex.

YOU DON'T WANT TO BE A TRICK


Asadar,fie ca alegi sa dezvolti toata interactiunea pe facebook(nu e recomandat) sau sa ii ceri numarul de telefon iar de acolo sa continui (mult mai recomandat din motive atat de evidente),acum stii unde trebuie sa ajungi cu tot schimbul de mesaje.


Am descris mai sus niste principii simple de urmat care iti garantez ca vor veni in ajutorul tau atunci cand gasesti o domnisoara pe care o spionezi de ceva timp in fiecare zi pe facebook si nu crezi ca ai fi de nasul ei. ;) Iar ca provocare,vreau sa faci exact acest lucru: Sa incepi o discutie cu cea mai misto tipa din lista ta prieteni...cea la care visezi de mult timp.Ai sanse mari sa fie singura si poate cine stie,sa ii placa si ei de tine pe ascuns.


Nu uita sa dai un share daca ti-a placut(este mult mai util decat un simplu like).


                                                                                                                                              A.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu