Saptamana 1:Cauta-ti O Ocupatie

       Chiar daca ale noastre corpuri au fost facute sa reziste cel putin cateva mii de ani,cu trecerea timpului si cu aparitia MC ului si KFC,speranta de viata a unui om este 70 80 de ani in cel mai bun caz.


   Avand in vedere aspectul mai sus mentionat,poti trage si singur concluzia ca nu prea este timp intr-o viata de om sa faci atatea pe cat crede mintea si ego ul tau,care tot amana orice lucru nou si care l-ar putea scoate din zona de confort.

  Personal,mi-am facut o ocupatie din a ma cunoaste mai bine.Un fel de drum spiritual.Acesta este un drum fara final,asta pentru ca mareu trebuie sa cauti activitati noi si lucruri pe care nu le-ai mai incercat.Astfel,datele problemei se schimba in fiecare clipa.Totusi,am ajuns la un grad de stabilitate interioara destul de ridicat in comparatie cu cel de acum cativa ani.Linistea asta interioara ma ajuta in toate ariile vietii.


  Toata aceasta cunoastere m-a facut sa ma eliberez de multe idei si concepte stupide si inutile pe care le aveam.In felul acesta am ajuns sa cunosc persoane cu povesti incredibile si cu un caracter puternic dar care nu le-as fi suportat poate acum cativa ani pentru simplul fapt ca nu se incadrau in "standarde".FUCK STANDARDS!!!


  Cu ce ma ajuta gasirea unei ocupatii?


                                                     TE AJUTA ENORM!!!


   Uite cateva avantaje :


 1.Poti ajunge asa de bun la acel lucru incat poti ajuta alte persoane interesate care iti vor rasplati serviciile

 2.Ajungi intr-un anumit cerc cu persoane interesate de acel lucru.Asa rezolvi si problema:"Vreau sa aiba interese comune cu ale mele".

 3.Nu vei mai gasi interesante multe din lucrurile care te distrag din clipa de acum si te pun intr-o letargie totala(Facebook,TV etc)

 4.Faci ceva care te bucura in fiecare minut si chiar daca rezultatul este uneori departe de cel dorit,nu conteaza oricum.Tu tot ai fost fericit si motivat de fiecare moment care l-ai petrecut facand ce iti place.

 5.Inveti sa dai valoarea meritata timpului tau si vei alege cand si cu cine sa il imparti.

 6.Poate mai presus de orice,realizezi ca potentialul tau e infinit si ca esti o fiinta perfecta.



                      Daca ti-a placut articolul poti ajuta si tu cu un share pentru prietenii tai.


                                                                                                                                                  A.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu