De ce este importanta tensiunea intr-o relatie

    Inainte de toate,vreau sa cauti prin casa un elastic.Nu conteaza marimea,doar sa fie legat la capete.Dupa ce gasesti elasticul,vreau sa il pui pe ambele degete aratatoare si sa il intinzi indeajuns cat sa se formeze o tensiune destul de puternica sa poata sustine elasticul.Acum intoarce degetele spre podea,ca si cum ai arata spre ea.


Ce observi?


Elasticul nu a cazut.Tensiune il face sa ramana pe loc si sa tina legate cele doua degete.


Poti trage mai mult cu o mana...tensiune creste.Apoi poti slabi acea mana si trage cu cealalta.Cu toate astea,elasticul ramane la locul lui.

Ei bine,acel elastic ilustreaza relatia dintre doua persoane.Fie ca e vorba de amici sau iubiti(fiecare reprezentat de un deget),fiecare trebuie sa creeze tensiune astfel incat sa poata mentine relatia.


Totusi,daca ambele degete se apropie destul de mult,iar tensiunea lipseste,elasticul cade.Ca o analogie,elasticul poate fi vazut ca o relatie care se raceste.


Prin acest mic "truc" vreau sa subliniez importanta unei tensiuni intre parti.Nimeni nu vrea un partener anost si plictisitor.Sunt destule surse externe care ne provoaca astfel de stari.Relationarea cu femeile ar trebui sa fie o pauza,o relaxare pentru ambele parti.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu